Voorjaar in Lelystad

De tulpen staan in bloei! Koningsdag komt er aan! Wat gaan jij en je kinderen doen in de lente in Lelystad? Een kindervoorstelling in de agora? Koningsfeest in de stad? op avontuur in het belevenissenbos of Batavialand? of een van de vele andere activiteiten die aangeboden worden? Scrol snel naar beneden voor een overzicht van alle uitjes die in Lelystad te vinden zijn voor een leuk dagje weg. Ga er samen op uit en beleef de lente in Lelystad!

Koningsdag

Koningsdag mag aan niemand voorbijgaan. Jong en oud wordt uitgenodigd om de verjaardag van de koning te vieren. En hiervoor wordt veel georganiseerd. Niet alleen door het Oranje Comité maar ook door particuliere initiatieven en initiatieven van de ondernemers in Lelystad. Het Oranje Comité coördineert dit. Zo ontstaat het beeld dat wij graag zien: een feestelijke, oranje gekleurde happening in onze stad.

Organisatie Koningsdagfestiviteiten in volle gang

De voorbereidingen voor de Oranjereceptie op vrijdag 26 april 2019, het Oranjegebak bij verzorgingshuizen en het OranjeKinderFestijn op zaterdag 27 april zijn in volle gang. Traditiegetrouw organiseert het Oranje Comité Lelystad de festiviteiten om het oranjegevoel in Lelystad te versterken.

Pasen, Koningsdag en Lente activiteiten voor jong en oud!

Wat is er vandaag te doen in Lelystad?