Korting bij elkaar sparen

Punten sparen én uitgeven in Lelystad
In december 2014 is de Lelypas geïntroduceerd; een unieke combinatie van een cadeau- en loyaltykaart. Met deze pas kun je als consument bij diverse ondernemers sparen. De Lelypas kan bovendien als cadeaubon worden weggegeven.

Waarom de Lelypas?
De Lelypas zorgt voor verbinding tussen lokale ondernemers en consumenten. De connecties die ontstaan zorgen voor een economische impuls en een sterkere stadsband. De waarde van de spaar- en cadeaupunten kan uitsluitend bij Lelystadse bedrijven verzilverd worden. Met de deelname toont de ondernemer zijn betrokkenheid met de stad en zijn inwoners. De pas biedt volop kansen om consumenten aan zich te binden, door bijvoorbeeld een unieke kortingsactie aan de Lelypas verbinden. Voor de consument heeft de pas natuurlijk financiële voordelen; bovendien uiten inwoners met het gebruik hun stadstrots.

Hoe werkt de Lelypas?
Het spaarsysteem werkt heel eenvoudig; voor elke betaalde euro ontvang je bij de aangesloten ondernemers één punt op je pas en iedere punt is bij dezelfde ondernemers één cent waard.
Daarnaast is de Lelypas ook een cadeaukaart. Op verschillende plekken in de stad is elk gewenst bedrag in puntentegoed op de Lelypas te zetten.

Waar is de Lelypas te verkrijgen en te besteden?
De Lelypas is gratis verkrijgbaar bij alle aangesloten ondernemingen. De deelnemers bieden een heel gevarieerd aanbod; je kunt terecht voor dagelijkse boodschappen, boeken, kleding, luxe artikelen, (groen) cadeaus, bij horeca, dierenartsen, opticiens, kappers, schoonheidssalons en nog veel meer. Een opgewaardeerde Lelypas cadeaukaart kan bij de volgende winkels worden aangeschaft: 


Vonk Juweliers - Stadshart
Juwelier Luitjens - Stadshart
The Read Shop Lelycentre - Lelycentre
Slijterij Van Yperen - Kempenaar
Stempher Flevogroen – Groene Velden

Meer informatie?
De site van de Lelypas geeft meer informatie, toont lopende acties en beschikt over de meest recente lijst van deelnemende ondernemers. www.lelypas.nl