Reizen binnen en buiten Lelystad

Lelystad is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer zoals trein of bus. Het Stadshart ligt op steenworp afstand van het NS-station.

Reizen met de trein 
Vanaf het NS station Lelystad rijdt de trein bijna heel Nederland door. Zowel naar het Noorden richten Groningen, als naar het zuiden richting Vlissingen. Uiteraard rijdt d ze laatste ook langs belangrijke overstapplaatsen als Amsterdam Centraal en Den Haag. Kijk op de site van NS voor actuele reisinformatie.

Reizen met de bus 
Met de trein aangekomen in Lelystad? Duik meteen het centrum in of pak de bus naar bijvoorbeeld het Bataviagebied. Arriva verzorgt het stadsbusvervoer in Lelystad, kijk op de website van Arriva voor actuele reisinformatie.

Deelauto 
Een ideale oplossing voor reizigers met de trein die op eigen houtje de stad willen ontdekken: green wheels. Kijk of er een greenwheels auto in de buurt is en rij zo weg. Gebruikers betalen alleen voor het gebruik en niet voor het bezit van de auto, inschrijven voor een abonnoment is noodzakelijk. Kijk voor meer informatie over kosten en gebruik op de website van Green Wheels.