NAUPAR heeft nieuw schip in de vloot: de Pelikaan

dinsdag 5 februari 2019

NAUPAR heeft een nieuw schip in de vloot: de tjalk Pelikaan. ‘Een grote aanwinst voor NAUPAR’ vertelt NAUPAR directeur Pouwel Slurink.

NAUPAR heeft een nieuw schip in de vloot: de tjalk Pelikaan. ‘Een grote aanwinst voor NAUPAR’ vertelt NAUPAR directeur Pouwel Slurink. ‘Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie. Even een weekendje weg, lekker uitwaaien en quality time met familie of vrienden. Met deze knusse, comfortabele tjalk en enthousiaste schipper bieden wij nu nog meer mogelijkheden voor kleinere gezelschappen.’

Luxe en comfort

De Pelikaan is een luxe en compleet ingerichte tjalk. Bijzonder geschikt voor de wat kleinere groepen die naar de Waddenzee, het IJsselmeer, Markermeer of de Friese meren willen varen. Varen op dit schip is genieten. Het schip heeft een sfeervolle salon, een goed uitgeruste keuken, zes tweepersoonshutten en een gezellige, ruime zitkuip op het achterdek.

Wilt u ontspannen, meehelpen met zeilen, zelf het schip besturen, droogvallen op de Wadden, een lekkere BBQ op het dek bij zonsondergang, of een vrolijke borrel in de ruime zitkuip? Alles is bespreekbaar met Lucas Knol, de enthousiaste schipper en sinds kort nieuwe eigenaar van deze prachtige Tjalk. Door jarenlange ervaring kent hij de verschillende vaargebieden op zijn duimpje, weet hij de mooiste plekjes te vinden en doet hij er alles aan om de wensen van zijn gasten uit te laten komen en ze een onvergetelijke ervaring te bezorgen.