Wooning Aviation

Een vliegles is zonder twijfel een unieke ervaring! Heb je ook altijd al willen weten hoe het is om zelf te vliegen? Boek dan eens een vliegles.

Tijdens de vliegles bestuur je een echt vliegtuig helemaal zelf. Vanaf Lelystad Airport staan de instructeurs van Wooning Aviation 7 dagen per week voor je klaar. Onder begeleiding van een officiële vlieginstructeur vindt de eerste vliegles plaats.

Na een kopje koffie krijg je eerst een korte theorieles. Dan volgt een pre-flight inspectie bij het vliegtuig. Alle bewegende onderdelen worden bekeken en de algehele staat van het vliegtuig wordt onder de loep genomen.
En dan is het zover… tijd voor het echte werk: de vliegles! De motor wordt gestart en het taxiën naar de actieve startbaan begint. Samen met de instructeur breng je het vliegtuig in de lucht. Eenmaal in de lucht heb je met de stuurknuppel in de hand de volledige controle over het vliegtuig. Maar vergeet ook zeker niet te genieten van het uitzicht!

Na een mooie vlucht is het weer tijd om het vliegtuig samen veilig aan de grond te zetten en kun je terugkijken op deze vliegles als een onvergetelijke ervaring! Ter herinnering krijg je een eerste vliegles certificaat uitgereikt. Het is mogelijk om maximaal 2 extra passagiers mee te nemen. Zij kunnen achterin het vliegtuig plaatsnemen en de verrichtingen van de piloot in spé perfect volgen.


Arendweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
8218 PE, Lelystad