Wijksport in Lelystad weer van start

Het Sportbedrijf organiseert sport voor peuters, kleuters, jeugd, jongeren en volwassenen. Wijk in Beweging is een activiteit voor volwassenen met een lichte beperking, zoals overgewicht, astma, een chronische aandoening en/of weinig lichamelijke coördinatie of uithoudingsvermogen. Sportwijkwerker Sofiane Ben Saad: “In deze groep kun je helemaal in je eigen tempo meedoen. Ideaal voor als je het sporten langzaam wilt opbouwen of als je op een laagdrempelige manier nieuwe contacten wilt opdoen. Elke week doen we wat anders, van een parcours afleggen tot dansen op muziek.” Wijk in Beweging is elke woensdagavond van 17.30 tot 18.30 uur in Gymzaal Atolplaza.

Voor wie aan zijn of haar fitheid wil werken, organiseert het Sportbedrijf elke maandagochtend van 9.30 tot 10.30 uur conditiesport in De Waterbever. Deze groepslessen zijn zo ingericht dat zowel de beginner als de geoefende sporter op de juiste intensiteit kan sporten. 

Meedoen met wijksport? Bekijk het volledige aanbod op www.sportbedrijf.nl/sport-bewegen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Praktische informatie

De prijzen verschillen per activiteit. Kijk voor meer informatie op www.sportbedrijf.nl/sport-bewegen

Badweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
8223 PA, Lelystad