Varen op twee-mast brigantijn Bounty

Zeil- Trouwschip Bounty is een prachtige twee-mast brigantijn die zicht perfect leent voor een onvergetelijke dag met vrienden, familie of collega’s. Bounty verkoopt geen simpel boottochtje, maar dit schip biedt een unieke zeil belevenis voor jong en oud. U en uw genodigden ervaren op een luxe en comfortabele manier hoe men vroeger in de oude VOC tijd heeft gezeild. Dit kan zowel actief voor de liefhebber, als passief voor de mensen die graag op één van onze lounge kussens aan dek ontspannen willen genieten van een lekker hapje en/of drankje. Dit prachtig traditioneel dwarsgetuigde schip met haar 9 zeilen (405m2 zeiloppervlak ) en 114 lijnen is uniek op de Nederlandse binnenwateren en zal voor elke vaartocht een onvergetelijke ervaring bieden.

Het schip leent zich uitstekend voor gezelschappen van 15 tot (maximaal) 50 personen. De crew van het schip staat de hele reis tot uw beschikking, er is een professionele keuken aanwezig en er is genoeg ruimte op het dek om lekker uit te waaien.
U kunt dit prachtige zeilschip huren voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Of u nu aan boord wilt trouwen, een verjaardagsfeest wilt geven of uw zakelijke relaties wilt uitnodigen, het kan allemaal.

Lijkt het u leuk om een keertje individueel mee te varen met dit traditioneel getuigde zeilschip? Bounty organiseert gedurende het gehele vaarseizoen per maand verschillende cruises; Sunset cruises, Unieke zeil belevenissen voor jong en oud en ook leuke Single Sunset Cruises voor vrijgezellen! Meer weten? Kijk dan snel op http://www.zeilschipbounty.nl/evenementen

Bataviawerf  &  Bounty  zeilbelevenis  arrangement
Struin over de dekken van VOC-schip de Batavia en laat u verrassen door historische scheepsbouw en ambachtelijk vakmanschap. Vervolg uw bezoek aan de Bataviawerf met een heerlijke zeiltocht met brigantijn Bounty in de sfeer van toen en met het comfort van nu, waarmee u een unieke zeilbelevenis zult ervaren. Een onvergetelijk combinatie  voor jong en oud. Zeker voor groepen is dit educatieve arrangement zowel leuk voor de actieve zeiler als ook voor de passieve meezeilers. 
Voor boekingen en informatie: www.zeilschipbounty.nl 

Praktische informatie

Lidmaatschappen
Lid VVV Ja

Schoonzicht Model.NdtrcItem.HouseNumber
8242 KH, Lelystad