Vaar mee met de historische MS Waddenzee

Vaar je ook mee?
Vaar mee met de MS Waddenzee door het meest bekende inpolderingsproject ter wereld: de Zuiderzeewerken!
Dit historische veerschip ligt in het Bataviakwartier aangemeerd. Aan de steiger van Batavialand stap je op om vervolgens mee te varen door de polder, naar de Marker Wadden of het Werkeiland.

Schip met een verhaal…
De antieke veerboot MS Waddenzee vaart rond Lelystad. Waar het schip van 1921 tot 1960 gebruikt werd als veer tussen Holwerd en Ameland, wordt hij nu gebruikt voor vaartochten.

Maar de MS Waddenzee is meer dan een vaartocht. Zo is er in de bagageruimte een interactieve voorstelling te zien over de ontstaansgeschiedenis van Flevoland. De verhalen worden verteld aan de hand van oude koffers met elk een ander verhaal. Ervaar en beleef de verhalen van de pioniers. Vaar mee door de geschiedenis, het heden en de toekomst.
Wist je dat zelfs koningin Wilhelmina in 1925 aan boord van ms Waddenzee is geweest?

Mogelijkheden genoeg
Op mswaddenzee.com/tickets vind je een overzicht van de verschillende opties en tochten die de MS Waddenzee biedt. Daarnaast vind je hier achtergrondinformatie, tarieven, de mogelijkheid om kaartjes te kopen en nog veel meer.

Zoals op de website mswaddenzee.com te zien is, zijn er naast de vaarten naar de Marker Wadden, het Werkeiland of de Polderexperience nog veel meer mogelijkheden. Denk aan de Sloep Experience of de verschillende arrangementen.


Meer weten?
Op de website mswaddenzee.com vind je meer informatie omtrent dit historische schip. Denk aan de vaardata, tarieven, een impressie, achtergrondinformatie en nog veel meer. Of neem ook een kijkje op www.facebook.com/Ms-Waddenzee-278502732877263 en www.instagram.com/mswaddenzee voor mooie plaatjes en meer. Toch nog vragen? Neem dan contact op via 06 - 12 62 94 75 of mail naar vaartocht@mswaddenzee.com.

Let er op dat de MS Waddenzee niet dagelijks vaart. Kijk daarom altijd van tevoren op mswaddenzee.com/tickets voor de precieze vaardata en om uw tickets te reserveren.

Praktische informatie

* Let er op dat de MS Waddenzee niet dagelijks vaart. Kijk daarom altijd van tevoren op mswaddenzee.com/tickets voor de precieze vaardata en om uw tickets te reserveren.