Toomba Open / Nationaal Ranglijsttoernooi *** tennistoernooi 2019

Van 21 juli t/m 28 juli 2019 organiseert tennisvereniging LTVL het Toomba Open/NRt*** tennistoernooi. Er wordt gespeeld in de categorieën 1 t/m 8 bij zowel de dames als de heren.

Het open toernooi (voor alle recreatieve tennissers die lid zijn van de KNLTB) wordt al vele jaren georganiseerd en trekt veel deelnemers en publiek. Niet alleen tennissers uit Lelystad/ Flevoland nemen deel aan dit toernooi maar tennissers uit heel Nederland. Zo zijn er een aantal groepen die hun tent tijdens het toernooi opzetten naast het park van LTVL.

Naast het succesvolle open toernooi organiseert LTVL al jaren een Nationaal Ranglijsttoernooi. Nationaal Ranglijsttoernooien vormen een belangrijk onderdeel van het wedstrijdtennis in Nederland. Voor veel spelers en speelsters is het de weg om op de Nationale ranglijst te komen. Een ranglijstpositie, die als opstappunt kan dienen voor het internationale tennis. Een groot deel van de Nederlandse tennistop evenals aanstormend toptalent neemt deel aan het toernooi.
Jaarlijks zijn er zo’n 25 Nationaal Ranglijsttoernooien in Nederland, het toernooi van LTVL behoort tot de grootste in Nederland.

Het toernooi is met totaal bijna 500 partijen het grootste tennistoernooien in midden Nederland. De organisatie besteedt tevens veel aandacht aan het randgebeuren, waardoor het voor zowel toeschouwers als deelnemers aangenaam toeven is op Sportpark Langezand.

Zo kan er gegeten en natuurlijk gedroken worden op het park. Worden er verschillende feestavonden georganiseerd en. Voor deelnemers bestaat er tevens de mogelijkheid om te kamperen op het park, waardoor er een gezellige vakantiesfeer ontstaat. Toeschouwers zijn van harte welkom en de toegang is gratis.

Gratis toegang

Zaterdag 20 juli 2019 Vanaf 10:00 tot en met 18:00