Thirty Dancing

Wat was afgelopen editie weer een feestje! Ook deze Thirty Dancing was al  in de voorverkoop uitverkocht, dus zorg dat je tijdig je ticket koopt voor 9 maart. Want het gaat als een lopend vuurtje door de stad: Thirty Dancing is hot!

Thirty Dancing
Thirty Dancing is een landelijk zeer succesvol dansfeest voor dertigers en biedt een compleet verzorgde dansavond uit. Voor je toegangskaartje krijg je DJ’s die thuis zijn in de beste classics van toen en de hits van nu, een welkomstdrankje, hapjes en andere feestelijke extra’s.
Dat dertigers graag met generatiegenoten stappen blijkt wel uit het succes van het feest. Jaarlijks bezorgt Thirty Dancing zo’n tienduizend dertigers door heel Nederland een avond uit waarbij de dansvloer al vroeg volstroomt, en dat al tien jaar lang. Om in te spelen op het drukke bestaan en het eventueel onderbrengen van het kroost starten de feesten namelijk vroeg op de avond, om 21:00 uur. Zo kunnen jonge ouders de babysitter bijtijds aflossen en blijft er voldoende energie over voor de zondag.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 15.00 Voorverkoop
€ 17.50 Avondkassa

Zaterdag 9 maart 2019 Vanaf 21:00 tot en met 02:00

Neringweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
8224 KA, Lelystad