Single Sunset Cruise 35+ (Met upgrade!)

Zeil mee op brigantijn Bounty de zonsondergang tegemoet samen met andere singles.

Aan boord word je verwelkomt door de schipper met een drankje. Rond 20.30 gooit de crew de trossen los en vaart het schip de haven uit. Nadat de witte zeilen zijn gehesen, nestel je je in de rode zitkussens op het dek, maak je een praatje met de andere deelnemers, haal je een drankje aan de bar, geniet je van de zonsondergang, help je de bemanning een handje mee met het zeilen.

Het romantisch zeilschip Bounty is dé plek voor een onvergetelijke avond. Je hebt voldoende tijd om in een ongedwongen sfeer contact te maken met de andere singles. Zeilen maakt hongerig! Daarom serveert de crew de hele avond borrelhapjes. Naast deze hapjes is ook onbeperkt gebruik van koffie/thee en water met een smaakje inbegrepen. Overige drankjes bestel je tegen contante of pin betaling.

Al meerdere jaren varen singles mee op dit prachtige zeilschip. Een leuke video en foto’s vind je hier. Stap in Lelystad aan boord voor een gezellig avondje genieten… en wie weet ontmoet je op het water wel de ware!

Slapen onder 1000 sterren…of in de kombuis. Wil je blijven overnachten? Dat kan deze keer op zeilschip Bounty! Voor € 14 mag je blijven slapen en krijg je ‘s ochtends een ontbijt aan boord. Neem wel je eigen slaapzak en luchtbed of matje mee. Let op! Het is een uitje, door de gezelligheid kan het laat worden. Houdt hier rekening mee. Toiletten zijn aan boord aanwezig. Tegen een kleine betaling kan je ook gebruik maken van de faciliteiten (toiletten en douches) van de Bataviahaven. Deze haven is meerdere jaren uitgeroepen tot beste haven van Nederland!

Weekendje weg? Oostvaardersplassen! Na het ontbijt aan boord gaan we met de auto naar de Oostvaardersplassen om de natuur te bekijken. We stoppen op de mooiste plekjes…

Ticketprijs normaal 65 euro nu 45 euro p.p. (30% promotie korting)
Groepskorting (20% extra) ; Organiseer een kleine groep van min. 5 betalende deelnemers en ontvang 1 extra vrijkaart.
Kosten overnachten: € 14,- incl. ontbijt (Graag bij boeking aangeven als je hiervan gebruik wenst te maken)

Boekings informatie:
Vanaf 15 personen gaat de Sunset cruise definitief door.
Maximaal 50 personen beschikbaarheid. Reserveer op tijd vol = vol.

reserveer-online

Boek dit evenement via Go-out en zie wie er allemaal meegaan. Het evenement vindt plaats vanaf 15 pers.

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Vrijdag 7 september 2018 19:30

Bataviahaven Model.NdtrcItem.HouseNumber
8242 PR, Lelystad