Rotary Pubquiz voor Zomerkamp jonge mantelzorgers

Maximaal 20 teams van 6 personen beantwoorden in tien ronden diverse vragen. Voor de winnaars zijn er teamprijzen w.o. theatertickets, een gezamenlijke dansles, een teamdiner, een sauna arrangement en een spannende teamervaring in een escaperoom in Lelystad.

Goede doel: week watersport vakantie voor jonge mantelzorgers
De opbrengst van deze gezellige en ook spannende spelletjesavond komt ten goede aan het jaarlijks zomerkamp voor kinderen met een mantelzorg taak voor ouders, broer of zus met een beperking of een ziekte. De organisatie van het zomerkamp, dat plaats vindt in de eerste week van de zomervakantie, is in handen van Rotary Lelystad en Rotary Batavia, met vele vrijwilligers en diverse sponsoren.

Inschrijven voor de pubquiz, met een heel team van 6 deelnemers (minimum 18 jaar) kan via rotarypubquiz@gmail.com. Na inschrijving volgt een verzoek tot betaling van het inschrijfgeld van € 10,- p.p. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Mocht je niet bij de pubquiz aanwezig kunnen zijn, maar wel een donatie willen doen, ga dan naar http://rotaryclublelystad.nl/rotary-pubquiz-zomerkamp-jonge-mantelzorgers/

Van Tot Toelichting
€ 10.00 Inschrijfgeld

Consumptie voor eigen rekening.

Zaterdag 2 maart 2019 vanaf 19:30

* 19:30 uur inloop, 20:00 uur aanvang