Roadhouse Checkpoint Charlie

wij heten u welkom in Roadhouse Checkpoint Charlie. Wij zijn een kleine onderneming, die met veel plezier sinds 1989 de uitdagingen van deze unieke locatie het hoofd bieden ten aanzien van onze stroom en water bevoorrading.

Dagelijks nemen wij, de medewerkers, 1000 liter vers drinkwater en de dagelijkse boodschappen mee. Wij zijn beperkt in onze culinaire avonturen, vandaar onze eenvoudige kaart. Wij serveren nog authentieke Franse Bouillabaisse ( vissoep )vers gemalen Douwe Egberts koffie bonen voor onze ouderwetse filter koffie. Verse roomboter cake en appeltaart van Bakkerij Rood uit Enkhuizen. Rokerij Smoking in Enkhuizen rookt uw Noorse zalm en rib eye. Vishandel Buis uit Enkhuizen verzorgd de verse vis voor de soep. Wij gebruiken geen jonge dieren, maar wel scharreleieren met CPE-, vis met MSC- en vlees met BLK-keurmerk in uw gerechten.

Voor de stroom (40 kWh) draaien twee DAF-dieselgeneratoren. Gas voor het fornuis en de ovens komen uit een 5000 liter propaantank. Wij moeten ons energieverbruik met betrekking tot onder andere koelingen, afzuigmotoren, koffiemachines, keukenapparatuur, drink- en vuilwaterpompen zo klein mogelijk houden. Wij schonen het afvalwater door vijf septic tanks met ieder een inhoud van 2000 liter. Het spoelwater voor onze toiletten halen wij uit het opgevangen hemelwater.

Wij koken met alle allergene en maken ook graag wat vegetarisch voor u.

Praktische informatie

Faciliteiten (Algemeen)
Roken Volledig rookvrij
Faciliteiten (Accommodatie)
Terras Ja
Vervoer
Eigen parkeerterrein Ja
Eetgelegenheid
Nationaliteit keuken Internationaal
Accommodatie
Uitstraling/Inrichting accommodatie eenvoudig
Voorzieningen gehandicapten
Toelichting toegankelijkheid Ook voor rolstoelen zijn we goed toegankelijk.

* Openingstijden April t/m September dagelijks 10:00 tot 14:00 Voor reserveringen van groepen kunt u altijd contact met ons opnemen