Las Tapas

In het interieur van Las Tapas is een typisch Spaanse Bodega sfeer gecombineerd met de stoere uitstraling zoals die te vinden is op de overdekte markten zoals alleen de Spanjaarden die kennen. Het resultaat is een sfeervolle ambiance met warme kleuren en echte olijfbomen maar ook met weegschalen en markt accessoires. Op typisch Spaanse wijze worden de producten aangeprezen, zo hangen de serrano hammen aan het plafond en staan de blikken olijven op de bar. “Tapas eten hoort een beleving te zijn, het concept moet tot in de details kloppen, alleen dan kun je samen genieten van de mediterrane keuken, zoals het bedoeld is”.

 KWALITEIT EN ONBEPERKT
Op de kaart zijn zo’n 50 verschillende echte Spaanse tapas te vinden, zowel koud als warm en onderverdeeld in vegetarisch, vlees, vis, dessert en specials. De tapas worden vers bereid in de open keuken. “Alle ingrediënten voor de tapas komen van een gespecialiseerde Spaanse leverancier, waarmee de originele kwaliteit en herkomst van de producten is gewaarborgd. Alle tapas zijn los te bestellen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor onbeperkt tapas bestellen. “De gast wil vaak van te voren weten waar hij aan toe is. Met de mogelijkheid om te kiezen voor onbeperkt bestellen kan de prijs worden losgelaten en kan naar hartenlust besteld worden uit onze kaart. Uiteraard zonder tijdslimiet, want dat gehaaste past juist niet bij de Mediterrane keuken”, aldus Dennis.

LUNCH EN NOG VEEL MEER
Las Tapas is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur. Tapas zijn de hele dag door te bestellen, maar tijdens de lunch worden er ook verschillende Bocadillos (Spaanse broodjes), Salades, Tortillas en een echte Spaanse Hamburguesa geserveerd. “Of het nu is voor tapas, voor een broodje, voor een kopje koffie of een drankje, al dan niet met wat lekkers erbij, bij Las Tapas is iedereen op elk moment van de dag welkom. Dat is wat we willen uitstralen: ongedwongen genieten in een authentieke Mediterrane sfeer. Zo serveren wij ook verschillende Spaanse bieren, een frisse Sangria volgens eigen recept, mooie Spaanse wijnen en komt zelfs de koffie van een Spaanse koffiebrander”.

Praktische informatie

Dag Van Tot
Zondag 12:00 23:00
Dinsdag 12:00 23:00
Woensdag 12:00 23:00
Donderdag 12:00 23:00
Vrijdag 12:00 23:00
Zaterdag 12:00 23:00