Jumpsquare Lelystad

Jumpen is hot en supergezond. Jumpen is het springen op trampolines met allerlei coole moves, alleen of samen met bijvoorbeeld een balspel. Jumpsquare brengt jumpen naar een hoger niveau. De mogelijkheden zijn eindeloos. Jumpsquare heeft een zeer divers groot trampoline park en biedt een grote freestyle area met aaneengeschakelde trampolines, powertrampolines met de hoogste 'walk on-wall’ van Europa bij de High performance area en nog veel meer! Hoe hoog spring jij tegen de muur naar boven? Zo vind je bij ons ook een grote BigAirBag om in te vallen en kun je elkaar uitdagen voor een spelletje dodgeball. Naast een slackline, waar je kan balanceren op een gespannen lijn, kun jij ook het gevecht aangaan op de battlebeam (wie gaat er winnen?).

Durf jij het allemaal aan?

Jumpen is bij Jumpsquare in Lelystad dus niet alleen maar op een trampoline springen. De oorsprong van Jumpen ligt in Amerika en daar zijn trampolineparken al enorm populair. De combinatie van fun en sporten spreekt iedereen aan, van jong tot oud, en het is hartstikke goed voor je conditie.

In ons park van ruim 2.000 m2 draait alles om jumpen, stunten, lef en creativiteit in je bewegingen. Dit alles uiteraard onder het toeziend oog van onze Jump Masters. Dit zijn professionele jumpers, die bij elk onderdeel toezicht houden. Zij letten niet alleen op je veiligheid, maar laten je ook graag zien hoe je nog hoger springt of vettere moves maakt. De Jump Masters zijn allemaal in het bezit van een EHBO-diploma.

Praktische informatie

Dag Van Tot
Zondag 10:00 20:00
Maandag 15:00 21:00
Dinsdag 15:00 21:00
Woensdag 13:00 21:00
Donderdag 15:00 21:00
Vrijdag 13:00 22:00
Zaterdag 10:00 22:00