Joost Botman & Niels van der Gulik - Sound of Silence

Aan de hand van prachtige muziek, verhalen en anekdotes uit de jaren ‘60 en ‘70 vertellen Joost en Niels op boeiende en droogkomische wijze over Simon & Garfunkel. Hun weg naar succes, de botsingen, hun scheiding en het reünieconcert in Central Park in 1981. De lol spat er vanaf bij de uptempo nummers en bij de breekbare nummers bezorgen ze het publiek kippenvel. Dit feelgoodconcert werpt een nieuw licht op hits als ‘Mrs. Robinson’, ‘The Sound of Silence’ en ‘Bridge over Troubled Water’.

Amerikaans buffet
Bij deze voorstelling bieden wij een Amerikaans themabuffet aan voor €22,50 (excl. dranken).

Donderdag 16 januari 2020 vanaf 20:15