Introdans - Leve Larbi

Onlangs werd hij voor de derde keer uitgeroepen tot ‘Choreograaf van het Jaar’. In ‘LEVE LARBI’ presenteert Introdans drie van zijn werken; ‘Loin’, ‘Orbo Novo’ en de Nederlandse première van ‘Pure’. Introdans is er trots op dat het – als enig Nederlands gezelschap – diverse van Cherkaoui’s choreografieën mag uitvoeren.

Deze voorstelling heeft een inleiding van 19:15-19:45 uur.
Tijdens deze inleiding worden de keuzes, de visie en de interpretaties van de regisseur besproken. Ook het effect van licht, geluid en decor, de verborgen symboliek en de muziekkeuzes komen aan bod. Iedere inleider belicht weer andere kanten. Soms zal de inleiding gegeven worden door de regisseur zelf, de andere keer door iemand die het genre of het gezelschap op de voet volgt. Onze ervaring is dat u met deze extra voorkennis optimaal kunt genieten van de voorstelling.

Om de inleidingen mogelijk te maken vragen wij voor de entree € 2,55 inclusief koffie of thee. Vroegboekers mogen gratis naar een inleiding, neem daarvoor contact op met de theaterkassa.

Zaterdag 9 maart 2019 vanaf 20:15

Agorabaan Model.NdtrcItem.HouseNumber