!!AFGELAST!! Huiskamerfestival Lelystad 2020

De Nederlandse overheid heeft alle evenementen met meer dan honderd bezoekers verboden tot 1 juni. Dat heeft directe gevolgen voor de doorgang van het Huiskamerfestival. In verband met de genomen maatregelen is dit evenement afgelast en wordt het indien mogelijk verplaatst naar een nader te bepalen datum.

Het Huiskamerfestival krijgt in 2020 een vervolg. Op zaterdag 18 april zal de derde editie van dit succesvolle festival plaatsvinden. Hiervoor zijn wij op zoek naar artiesten én mensen die hun huiskamer willen openstellen.


Gratis optredens
Het Huiskamerfestival is een gratis festival waarbij vooral lokaal talent optreedt in diverse huiskamers in de stad. Op een middag zijn dit drie optredens van elk een half uur. Artiest en huiskamer worden aan elkaar gekoppeld, maar mensen mogen zich ook samen opgeven. Alle inwoners van Lelystad kunnen vervolgens aanschuiven bij de optredens.

In de buurt
Het festival vindt plaats in heel Lelystad, maar de insteek is om je eigen buurt op een andere manier te leren kennen. Loop bij je buren naar binnen en maak kennis met nieuwe buren. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een artiest aan de andere kant van Lelystad te bezoeken. Maar met maar een half uurtje tussen elke ronde in, wordt dat stevig doorfietsen!

Praktische informatie

Gratis toegang

Zaterdag 18 april 2020 Vanaf 14:00 tot en met 17:00