Hotel de Lange Jammer

Nostalgie
Dit moderne driesterrenhotel ligt in het oudste gedeelte van Lelystad, namelijk het Werkeiland in Lelystad-haven, nabij het Markermeer! Hotel Lange Jammer herinnert ons tot deze dag nog aan de tijd dat de onze polder uit het droogleggen van een deel van de Zuiderzee is ontstaan. Het hotel is namelijk gevestigd in het voormalige restaurant van het Werkeiland. In dit kleine hotel heerst een intieme sfeer en je kunt er van je privacy genieten.

De naam "Lange Jammer" voert terug naar de begintijd van Lelystad. Op het voormalige werkeiland (nu Lelystad-haven) bestonden in de jaren 50 nog geen straatnamen: toen verzonnen ze zelf maar wat namen en besloten die als straatnaam op te hangen.
De lange doorgaansweg noemde zij De Lange Jammer. Een naam die in het oude Lelystad nog altijd voortleeft.

Hotelkamers
De Lange Jammer beschikt over 17 hotelkamers. Deze kamers zijn uitgerust met een televisie, gratis internet, een koelkast, telefoon en een douche of bad. 
Of u nou op zoek bent naar een hotel voor 1 nacht of voor een lager verblijf, een hotel voor een week of drie weken nodig heeft. Zij bieden u de juiste service. Meer weten over de hotelkamers van de Lange Jammer? Kijk dan op delangejammer.nl/uw-hotelkamer.

Interesse in het verblijven in het oudste stukje lelystad?
Voor meer informatie over alles omtrent de Lange Jammer (kamerinformatie, impressie, reserveren, contact en nog veel meer), kunt u kijken op delangejammer.nl. Actueel nieuws, informatie en meer? Kijk daarvoor op www.facebook.com/DeLangeJammer of neem rechtstreeks contact op via 0320-260415 of info@delangejammer.nl.

Praktische informatie

Ligging
Zeezicht Ja
Aan/bij natuurwater Ja
Buiten het centrum Ja
Faciliteiten (Algemeen)
Roken Rookvrije kamers
Vervoer
Eigen parkeerterrein Ja
Fietsenstalling Open
TV, audio, video & Internet
Televisie in accommodatie Ja
Radio Ja
Lidmaatschappen
Koninklijke Horeca Nederland erkend Ja
Classificatie
Classificatie in sterren 3