Eva's Keukentuin: koken, eten en drinken op een bijzondere locatie

Bij Eva’s Keukentuin op de Groene Velden, middenin de natuur en tussen de paarden, kunt u genieten van huisgemaakte, met passie bereide gerechten. Of van een kop thee uit het ‘pluk-van-de-plant’ thee assortiment, een goede kop koffie, taartjes, pizza en brood uit de houtgestookte oven.
“Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met eerlijke en verse producten, deels uit eigen moestuin en kas”, zo vertelt eigenaresse Eva Maurits.

Eva’s Keukentuin werkt met eerlijke, verse producten en is gevestigd in een kas in Victoriaanse stijl. De vintage meubels en spulletjes zorgen voor een authentieke en ontspannen sfeer.

Workshops, feestjes en zakelijke bijeenkomsten
De ruimtelijke, lichte kas is uitermate geschikt voor allerlei bijeenkomsten. “U kunt bij ons terecht voor een gezellige familiemiddag of avond. Of voor een kinderfeestje, waarbij kinderen pizza’s kunnen maken in de traditionele, houtgestookte pizza-oven.

LET OP: Eva’s Keukentuin past haar openingstijden aan om zodoende meer ruimte te creëren voor groepen vanaf 8 personen die op een bijzondere locatie willen vergaderen, kookworkshops willen volgen, verjaardagen willen vieren en allerlei andere bijeenkomsten willen houden. Eva heeft hiervoor verschillende arrangementen samengesteld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dagdeel vergaderen met een lunch en een lekkere boswandeling of vergaderen in de middag en afsluiten met een gezellige kookworkshop.

Ieder 1ste weekend van de maand zal zij op zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur haar deuren openen als koffie- en theeschenkerij, voor een ieder die koffie, thee en een taartje wil komen nuttigen of wil komen lunchen. Op alle andere dagen is het mogelijk om met een groep exclusief te komen vergaderen, eten, drinken en/of koken in de kas van Eva’s Keukentuin. Zie voor meer informatie www.evaskeukentuin.nl

Praktische informatie

Dag Van Tot
Zondag 10:00 17:00
Vrijdag 10:00 17:00
Zaterdag 10:00 17:00

* Overige dagen geopend voor groepen en kookworkshops op reservering