“Een ei hoort erbij” in winkelcentrum Kroonpassage

De tentoonstelling ‘Een ei hoort erbij’ is een kleurrijke voorjaars-tentoonstelling bestaande uit reusachtige eieren die beschilderd zijn door leerlingen van tien basisscholen uit Lelystad. De eieren staan vanaf vrijdag 13 maart t/m zaterdag 11 april geëxposeerd in de Kroonpassage.

Al wekenlang zijn tientallen kinderen van de 10 deelnemende basisscholen hard aan het werk om een fantastisch kunstzinnig ei te maken! Vanaf vrijdag 13 maart mogen ook alle bezoekers van het winkelcentrum hun stem uitbrengen op het mooiste ei. Stemmen kan via het stemformulier, dit ligt in alle winkels. De inleverbus staat bij de trap in het winkelcentrum.
Stemmen kan ook online via de Facebookpagina van Winkelcentrum Kroonpassage; https://www.facebook.com/kroonpassagelelystad/

Met jouw stem steun je niet alleen één van onderstaande scholen, maar je maakt ook nog eens kans op één van de drie shopcheques t.w.v. € 50,- die we verloten onder alle stemmers.

Kom je ook kijken?!

Deelnemende scholen zijn:

Basisschool De Schakel, Basisschool De Helmstol, Basisschool De Kring, OBS De Tjalk, KBS ’t Schrijverke, Maharishi basisschool De Fontein, CBS Ichthus, ODBS De Meander West, ODBS De Meander Oost, OBS De Sluis.

De school waarvan het ei met de meeste stemmen vergaart, wint een geldbedrag van maar liefst € 500,- ! De tweede prijs is een geldbedrag van € 250,- en de derde prijs is € 100,-.

Prijsuitreiking is op donderdag 9 april in winkelcentrum de Kroonpassage.

Praktische informatie

Gratis toegang