Doors Logies | bed & breakfast

Amerika in de polder
Doors Logies is een bed and breakfast in Amerikaanse stijl in Lelystad. Bij Doors Logies overnacht u binnen een gebied waar veel agrarische activiteiten op biologische wijze worden uitgevoerd. Vanuit een riant uit grenenhout opgetrokken accommodatie kunt u genieten van rust en uitzicht. U zult versteld staan van de mooie natuur die de polder heeft!

Bed and breakfast
Doors Logies biedt 7 ruime frisse kamers, allemaal 2 persoons. Op de kamers zijn douche en toilet aanwezig. Tevens kunt u gebruik maken van een gemeenschappelijke zitkamer. Er is draadloos internet aanwezig, maar voel je vrij om je mobiel even weg te leggen om te genieten van de natuur! Elke ochtend wordt een heerlijk ontbijt geserveerd. Een visuele indruk van de kamers en voorzieningen? Kijk dan op de website www.doorslogies.nl!

Mini camping “de Gaard”
Liever slapen in een tent, caravan of camper? Het is ook heel fijn vertoeven op de bescheiden mini camping “De Gaard”. Heerlijk genieten tussen de fruitbomen! Gelegen in een jonge boomgaard van ongeveer 0,5 ha, kun je genieten van alle rust met je eigen tent, caravan of camper.
"Geen clowns, geen disco, gewoon natuur. We willen graag een landschappelijke camping zijn die als het ware in de natuur opgaat. We gaan voor mensen die rust en ruimte zoeken. Bij ons vind je geen disco of een clown die de hele dag het terrein rondrent om de boel te vermaken", aldus eigenaresse Door. Het kamperen kan van 01 april tot 31 oktober.

Een visuele indruk, meer informatie, tarieven of contact opnemen? Kijk dan vooral op de site www.doorslogies.nl!

Praktische informatie

Accommodatie
Soort gebouw Landhuis
Soort accommodatie Bed and Breakfast
Faciliteiten (Algemeen)
Roken Rookvrije kamers
Faciliteiten (Accommodatie)
Terras Ja
Tuin Ja
Ligging
In/bij bos Ja
Landelijk gelegen Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Cultuur
Reserveren reserveren verplicht