CONCERT DUTCH MARILLION TRIBUTE BAND FUGAZI

Vrijdag 08 november 2019, van 20.30 - 23.00 uur, Kubus

Na het enorme succes van Fleetwood Back in de Kubus presenteert ‘t LAPP nu: Fugazi in de Kubus. Dutch Marillion tribute band Fugazi speelt op vrijdag 8 november 2019, met het legendarische album 'Misplaced Childhood' en andere tracks van de eerste vier platen van Marillion.

De Britse band Marillion (de naam komt van Tolkiens beroemde fantasy-boek 'De Silmarillion') werd in de jaren ’80 vooral bekend van de wereldhit 'Kaleigh' en de excentrieke Schotse zanger 'Fish'. Na de vier eerste platen van de band stapte Fish uit de band voor een solo carrière. De 'Fish-tijd' van Marillion wordt door velen nog steeds gezien als een muzikaal en tekstueel hoogtepunt uit het progressieve rock genre.

De Almeerse band FUGAZI, bestaande uit zeer ervaren muzikanten, brengt een tribuut aan die begintijd van Marillion. Met veel gevoel voor de dynamiek en emoties van de muziek en songteksten spelen ze vele nummers van de platen ‘Script for a Jester’s Tear’, ‘Fugazi’, ‘Misplaced Childhood’ en ‘Clutching at Straws’.

FUGAZI bestaat uit:

• Michel Daenen - zang
• Cornel Leijdekker - toetsen
• P.J. van Itterzon - drums
• Thomas Erdmann - basgitaar
• Bas Fukkink - gitaar

Entree:
• Voorverkoop tickets €10,00 p.p. Klik hier.
• Aan de deur € 15,00 p.p.

Van Tot Toelichting

Vrijdag 8 november 2019 Vanaf 20:30 tot en met 23:00