!!VERPLAATST!! BModesto Sea Bottom 2020

De Nederlandse overheid heeft alle evenementen met meer dan honderd bezoekers verboden tot 1 juni. In goed overleg met alle betrokkenen is daarom besloten om BModesto Sea Bottom 2020 een jaar door te schuiven, naar 8 mei 2021. Wij informeren onze gasten hier zo spoedig mogelijk over.

BModesto Sea Bottom 2020 vindt plaats op zaterdag 9 mei. Met 5 podia en 20 artiesten, kom je vele muziekstromingen tegen. Van funk, soul, blues en jazz tot R&B, rap en mexicaanse muziek. Dit jaar kan je rekenen op onder andere Michelle David & the Gospel Sessions, Dennis van Aarssen (winnaar van de The Voice 2019) en Steffen Morrison, maar ook Mrs Hips is op veler verzoek weer van de partij, is er een George Benson tribute en luister je naar de pop-jazz band van Diona Fox & her ragdolls. Verder ontdek je de Level 42 Experience van L'dia on Bass en laat je je verrassen door Joris Linssen & Caramba.

Meer dan muziek: gezellig foodplein
Ook dit jaar is er gedacht aan meer festivalbeleving door andere activiteiten te laten plaatsvinden naast de muziekacts. Nieuw dit jaar is een gezellig foodplein met live-muziek bij de ingang van de Agora, waar iedere Lelystedeling (bezoekers en niet bezoekers) voorafgaand aan het festival, al vanaf 17.00 uur, heerlijk kunnen eten bij de verschillende foodtrucks onder het genot van heerlijke live-muziek.

Maak kans op uniek persoonlijk optreden
Kaarten kosten 32,50 euro per stuk en zijn te verkrijgen via seabottom.nl, de kassa (of online) bij Agora Theater, boekhandel ‘De Brunte’ in Lelycentre, boekhandel Voster in Dronten, De Brass en AH Vosselman aan de Voorhof. Wees er snel bij want koop jij de 250e, 500e, 750e of 1000ste ticket, dan wordt deze persoonlijk door een van de artiesten van het BModesto Sea Bottom 2020 persoonlijk bij je thuisgebracht! Jouw toegangskaart muzikaal bezorgd, hoe leuk is dat!Kijk voor het volledige programma op www.seabottom.nl en koop snel je ticket! 

Praktische informatie

Zaterdag 9 mei 2020