Bistro La Route

Onze Bistro is open vanaf 16.00 uur op woensdag tot en met zondag, op maandag & dinsdag zijn wij gesloten! De keuken is open vanaf 17.00 uur en wij blijven open zolang het gezellig is.
Biologisch & duurzaam

Wij zijn er op gericht je verblijf in ons restaurant tot een klein 'culinair feestje' te maken. Het is daarom belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Heb jij een allergie, geef dat dan door aan de bediening zodat wij daar rekening mee kunnen houden!

In onze gerechten verwerken wij dagelijks vers aangevoerde ingrediënten vanuit de biologische teelt. Zo proberen wij zorg te dragen voor onze dieren en gewassen met respect voor dierenwelzijn en milieu.

Wij serveren op deze wijze niet alleen een smakelijk gerecht, maar bovenal een gezond product, van vee dat graast op weiland met een actief bodemleven en gevarieerde plantengroei door gebruik van stalmest. Biologisch en puur natuur.

Naast onze specialiteiten, zoals bijvoorbeeld de overheerlijke Confit de Canard, koken wij met de seizoenen mee. Geheel in stijl passen wij daar onze wanddecoraties op aan. Onze friet maken wij zelf van aardappels uit de Flevopolder en dat proef je! Modern, maar ook ambachtelijk vanuit ouderwetse kwaliteitsprincipes. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent voor jou: lekker uit eten met een bewust verantwoord gevoel!

Jouw tevredenheid staat bij ons centraal. Mocht er desondanks iets niet naar wens verlopen dan hoor wij dat graag. Jouw suggesties stellen ons in staat onze service voortdurend te optimaliseren.

Praktische informatie

Faciliteiten (Algemeen)
Roken Volledig rookvrij
Accommodatie
Uitstraling/Inrichting accommodatie eenvoudig
Eetgelegenheid
Type eetgelegenheid bistro
Nationaliteit keuken Internationaal