Openbaar vervoer

Reizen binnen en buiten Lelystad

Lelystad is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer zoals trein of bus. Het centrum van de stad en stadhuis ligt op steenworp afstand van het NS-station.

OV chipkaart oplaadpunt bij kiosk op Stationsplein 
Bij de kiosk ‘Spoorzicht’ nabij het NS-stationstaat een OV chipkaart oplaad- en afhaalpunt. De kiosk is dagelijks geopend, ligt dicht bij het station en biedt de mogelijkheid om de chipkaart op te laden of om de op internet aangeschafte producten op te halen. Meer informatie over de dichtstbijzijnde oplaadmogelijkheden.

Reizen met de trein 
Vanaf het NS station Lelystad rijden rechtsstreekse treinen naar Almere, Amsterdam Centraal, Schiphol en Amsterdam-Zuid en kunt u overstappen naar andere bestemmingen. Sinds begin december 2012 is bovendien de spoorverbinding tussen Lelystad en Zwolle, de Hanzelijn, in gebruik.

Regiotaxi Flevoland 
Openbaar vervoer, van deur tot deur, voor iedereen, zeven dagen per week. Met Regiotaxi Flevoland reist u op een comfortabele manier naar uw bestemming.

Deelauto 
Reizigers van het openbaar vervoer in Lelystad hebben de mogelijkheid om van een deelauto gebruik te maken. Gebruikers betalen alleen voor het gebruik en niet voor het bezit van de auto.

Reizen met de bus 
Arriva verzorgt het stadsbusvervoer in Lelystad.

Acties lijn 7 Lelystad (rijdt tussen Bataviastad en het Aviodrome)
Dat is driedubbel plezier: je toert voordelig door Lelystad met Arriva's buslijn 7 en combineert de gaafste culturele uitjes met de leukste winkels en restaurants. En intussen krijg je superkortingen en doe je mee aan superacties. Alleen voor reizigers met lijn 7 Lelystad! Klik snel door naar lijn 7 Lelystad

VVV Nederland Tourist Information
© 2014 VVV Lelystad