Watersport Evenementen

De hoeveelheid watersport evenementen in Lelystad is de afgelopen jaren flink toegenomen. Dat is niet gek met zo'n prachtige kust. Bekijk op deze pagina het totaaloverzicht.
Een greep uit de watersport evenementen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden:

• Dutch Match Cup: een week lang spannende matchraces die goed te volgen zijn voor publiek, daarnaast waren er volop side events.
  • Bataviahavendagen: een evenement met verschillende maritieme activiteiten zoals de Nationale Sloepenshow, maritieme markt, workshops en vooral heel veel watersport.
  • Batavia Stad NK Match Racing: een spannende zeilwedstrijd op het Markermeer. Ook voor de bezoekers van de wedstrijden zijn er genoeg activiteiten.
  • Watersport Experience: een evenement waarbij iedere aan de kust gevestigde organisatie zijn eigen evenement organiseert onder de coördinerende paraplu van CML.
  • Hiswa gebruikte botenbeurs: een beurs met gratis entree waarbij het water en de kade vol ligt met gebruikte boten

Wil je meer weten over de watersport mogelijkheden in de Provincie Flevoland kijk dan op: www.ookflevoland.nl/water

Mocht er informatie in ons overzicht onjuist zijn of missen kunt dit melden bij: info@citymarketinglelystad.nl

Wat is er vandaag te doen?