Zingen In Lelystad

Voor als je van zingen houdt…
‘Zingen In Lelystad’ is een uniek zangevenement waarbij iedereen welkom is. Zingen In Lelystad is een zogenaamd inloopkoor waarvan je geen lid hoeft te worden. Je betaalt alleen wanneer je komt. Toegankelijke wereldmuziek, canons, traditionals en een enkel POP nummer staan op het repertoire. Er wordt zowel eenstemmig als meerstemmig gezongen, waarbij zangplezier en veel zingen centraal staan.
Zingen In Lelystad’ staat onder de bezielende leiding van Petra Overeem. Zij zit vol enthousiasme en geeft mensen de ruimte om op ontspannen wijze samen te zingen en te genieten van mooie klanken. De begeleiding wordt op inspirerende wijze verzorgd door Joshua Buijnink, pianist bij o.a. Just the Two of Us en Bubblegumm.

Meer info: www.facebook.com/zingeninlelystad of www.zingeninlelystad.blogspot.nl.
Wanneer: Elke 2e zaterdag van de maand van 14.00 uur tot 16.00 uur (13 januari, 10 februari, 10 maart, 14 april, 12 mei, 9 juni)
Waar: Schor 4 Lelystad (zaal Ontmoetingskerk)
Kosten: €7,50 p/p, met introducé 10, 5 strippenkaart (niet persoonsgebonden) €30

Dag Van Tot Toelichting