Joke de Groot opent expositie in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Varia, Tentoonstelling
Vanaf 2 juni exposeert Joke de Groot twee maanden in de activiteitenruimte op de tweede verdieping van de FlevoMeer Bibliotheek Lelystad. De expositie ‘zen-schilderen’ toont werken met verschillende onderwerpen, waaronder dieren, mensen en engelen, en is te bezichtigen tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

Over de kunst van De Groot
‘Schilderen is voor mij een passie en maakt me gelukkig,’ vertelt De Groot. ‘Ik kan het niet meer weg denken uit mijn leven.’ Ze vertelt dat ze niet slechts met één thema werkt. Ze laat zich door van alles inspireren, waardoor haar werken zeer divers zijn van onderwerp. De Groot maakt haar schilderijen met acrylverf.

Wiel van Licht
Haar eigen kunst is niet de enige manier waarop De Groot met schilderen bezig is. In haar praktijk Wiel van Licht heeft ze ook een schilderzolder, waar ze schilderlessen geeft. Ze laat haar leerlingen altijd beginnen met een appel, omdat hier veel technieken in zitten. Naast schilderlessen geeft ze ook spirituele workshops in haar praktijk. Haar nieuwste project is Zen Schilderen.

Wanneer?

Vanaf Vrijdag 2 juni 2017 tot Dinsdag 1 augustus 2017

Dag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Contactgegevens

FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

De Promesse 4
8232 VX Lelystad

De Promesse Model.NdtrcItem.HouseNumber
8232 VX, Lelystad