Expositie Wonderlijke Wereld

Henk van der Molen schildert sinds jaren in de Kubus samen met anderen in de coachingsgroep. Deze periode toont Kubus met gepaste trots zijn 'WONDERLIJKE WERELD'. Het thema is voor van der Molen een verwijzing naar de wonderlijke, verrassende, soms mysterieuze kanten van de wereld waarin we leven die in veel van zijn schilderijen verbeeld worden. De kunstenaar zal zelf dit thema tijdens de opening toelichten.

De opening op 9 januari krijgt extra cachet door gasten die van der Molen heeft uitgenodigd om dit evenement luister bij te zetten: Klassieke Zangers geven hun medewerking door op hun manier te reageren op de tentoongestelde schilderijen (met o.a. Mendelssohn). Sierbloemschikker Karin de Wit zal samen met een andere professional tijdens de opening een bloemstuk tot stand laten komen dat eveneens op de expositie reageert. Je bent van harte welkom om 20.00 uur!

Dinsdag 16 januari, dinsdag 25 januari en donderdag 8 februari of op afspraak verzorgt Henk van der Molen om 20 uur voor belangstellenden een rondleiding langs de expositie. Opgave is niet nodig. We verzamelen in de foyer. Meer zien van Henk? Bekijk zijn website.

Met medewerking van:

  • Sopraan Wieneke Terberg, Anita Warring, Marjon Wijten 
  • Alten Nora Leemreijze, Ietje Ringelberg, Wilma van Loo 
  • Tenoren Jan Tulner, Minze Haga, Rink Severing 
  • Bassen Ron Eussen, Klaas Lamminga, Jan Poortinga 
  • Piano Jan Kreuter

Praktische informatie

Vanaf Dinsdag 9 januari 2018 tot Vrijdag 23 februari 2018

Dag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Agorabaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
8224 JS, Lelystad